Aanbouw

Jouw aanbouw: van tuinhuis tot overkapping

Genieten van de zomer doe je beter ten volle, want ze is zo snel voorbij. Dankzij onze bijgebouwen kan je hier meteen van genieten en de zomeravonden naar hartenlust invullen zoals je zelf wilt. Zo kan je meteen kiezen uit ons rijkelijk aanbod aan tuinhuizen, blokhutten, overkappingen, prieeltjes, veranda’s, pergola’s, carports, garages enzovoort. En dat is niet alles, want we voorzien deze constructies in houtsoorten als geschaafd lariks (douglas) of geïmpregneerd vuren.

Tuinhuis

Op zoek naar een berghok voor je materialen? Onze tuinhuizen bieden de ideale beschutting voor je gereedschap. Ze zijn opgebouwd uit geïmpregneerd grenenhout, afkomstig van de grove den. Het hout werd behandeld waardoor het een gifgroene schijn heeft verkregen. Na verloop van tijd zal deze gifgroene schijn vergrijzen. Zo kan je je spullen meteen op een stijlvolle manier kwijt.

Blokhut

Mag het al net iets meer zijn dan een berghok alleen? Wij beschikken over luxueuze blokhutten waar je zelfs gerust je bureau of werkplek van kan maken. Ook voorzien wij in blokhutten met een aangrenzende overkapping. Je hebt meteen de keuze uit blokhutten in onbehandeld vuren, maar eveneens in geïmpregneerd grenen. Niet alleen heb je de keuze uit meerdere houtsoorten, maar ook uit het type dak. Zo beschikken wij over platte daken met een lichte afschuining voor een degelijke afwatering, maar ook over een iets landelijkere blokhut met een zadeldak. Verkies je een antracietkleurige blokhut? Dat kan ook!
Blokhut Jutka - onbehandeld vuren - foto 7

Overkapping

Hoef je geen binnenruimte, maar gewoon een overdekte zitplaats? Dan bieden wij een groot gamma aan overkappingen aan. Zo beschikken wij over de landelijke kapschuur, maar ook over de overkapping met een plat dak of een zadeldak. De houtsoort die hier gebruikt wordt, is onbehandeld lariks.

Prieel

Je kan uiteraard ook plaatsenemen onder een van onze prieeltjes. Deze charmante bijgebouwen zijn ideaal voor het lezen van een boek in combinatie met een lekkere kop koffie op mooie dagen. Deze constructies zijn beschikbaar in onbehandeld vuren, geïmpregneerd vuren en lariks (douglas).

Pergola

Onze naturelle pergola’s zijn er om je tuin op een fijne manier op te leuken en combineren perfect met je planten. Zo stellen wij deze ter beschikking in geïmpregneerd grenen en bieden wij verschillende types pergola’s aan: cirkelpergola’s, hoekpergola’s, banksets, bloembaksets, boogsets…

Carport

Een stevige carport nodig om je auto een veilig plekje te bezorgen? Dat is waar wij met plezier oor zorgen. Wij bieden zowel dubbele als enkele carports aan in verschillende maten en houtsoorten. Zo behoren douglas (lariks), geïmpregneerd naaldhout en onbehandeld vuren tot de mogelijkheden. Jij kiest!

Garage

Onze gesloten garages vind je bij ons in onbehandeld vurenhout waardoor ze een knappe, zachte kleur vertonen die na verloop van tijd egaal zal vergrijzen. Zo kan jouw auto veilig en wel tijdens de wintermaanden in een binnenruimte vertoeven. Wens je je garage alsnog te een impregneerbehandeling te bezorgen? Dat kan!

Overige

Wij bieden tot slot ook nog extra producten aan die het buitenleven tot een paradijs maken. Zo zijn er ook nog onze sauna’s waarin je tijdens de wintermaanden heerlijk kan opwarmen, onze kiosken die als barplaats kunnen dienen, onze campingbarrels, onze relaxerende hottubs maar ook zonnezeilen. Kortom, alles om te genieten na een drukke werkdag.
Zigeunerwagen Met Zijdeur - onbehandeld vuren - foto 6
Heb je nog vragen voor ons over onze bijgebouwen? Aarzel in geen enkel geval om ons te bellen of ons te mailen.