Onze aanbod in Blokhut

Blokhut artikelen

Blokhut

Wat is er nu landelijker dan een tuinhuis opgebouwd op blokhutplanken? Onze blokhutten zijn niet alleen het ideale stijlelement voor jouw tuin, maar zijn ook nog eens erg praktisch als bureau of opbergruimte. Deze blokhutten kan je perfect onbehandeld bij ons aankopen, maar je kan ze ook nog laten impregneren indien gewenst. Tot slot kan je er ook nog voor kiezen om een grondlaag, carefree protectmiddel, starterset, fundering, constructieligger, piketpaal, of houten vloer aan te kopen.

Plat dak

Moderne tuinhuizen met een plat dak zijn de laatste tijd erg populair. Om die reden bieden wij jullie een zo gevarieerd mogelijk gamma aan moderne tuinhuizen aan. Onze blokhutten met eigentijdse look zijn opgemaakt uit onbehandeld Scandinavisch vurenhout. Wens je een optimale levensduur voor je blokhut? Dan raden wij je aan ze te behandelen of te impregneren. Op die manier kan je nog langer genieten van jouw exterieur. Ontdek ze meteen en laat je verrassen!

Puntdak

Voor onze tuinhuizen in groot of klein formaat én landelijke stijl moet je hier zijn. Naast de tuinhuizen voorzien van een zadeldak vind je hier de blokhut met kapschuur, wolfsdak, of gebogen dak. Ook de fan van het tuinhuis met overkapping komt in deze categorie aan zijn trekken. Verkies je een blokhut op maat? Geen nood, want maatwerk is voor de meeste modellen een mogelijkheid!

Wil je genieten van dit assortiment en heb je nog een aantal vragen? Aarzel niet en stuur ons alvast een mailtje, of bel ons eens op.