Onze aanbod in Garage

Garage artikelen

Garage

Houd je niet van open constructies, zoals carports? Geen probleem, wij beschikken ook over (half)gesloten garages. Deze constructies uit hout bezorgen jouw wagen de optimale bescherming die het verdient.

Onbehandeld vuren

De garages zijn opgemaakt uit onbehandeld vurenhout. Waarom precies? Vurenhout beschikt over sterke fysische eigenschappen en is hierdoor de meest optimale houtsoort om te verwerken in constructies. Bovendien is het vederlicht en daardoor is de constructie snel op te bouwen. Wij adviseren steeds om niet-behandeld vurenhout te laten behandelen, want zo verhoog je de levensduur van het hout.

Uitgebreide keuze

Binnen ons gamma kan je kiezen uit diverse modellen garages. Enerzijds zijn er de compleet gesloten garages die eruit zien als een klassieke tuinhuis of blokhut. Alleen verschillen ze door de dubbele deur. Anderzijds zijn er de garages met halfopen karakter. In principe zien ze eruit als een carport maar dan met bezette wanden. Tot slot zijn er ook de modellen die over elementen van de beide types beschikken. Zo beschik jij over een ruime keuze!

Wil je graag meer info rond onze garages? Aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefoon!