Ons aanbod in Toegangspoorten

De poort: het pronkstuk van jouw exterieur


“Ik vind dat een poort moet weerspiegelen wie je bent. Daarom probeer ik steeds samen met de klant uit te zoeken welke stijl het best bij je past.

Neem je bijvoorbeeld een weidepoort, dan kan je gaan voor zowel een Europese als een tropische houtsoort. Beide hebben elk een andere uitstraling, maar zijn uiterst kwalitatief. Binnen de categorie van de Europese houtsoorten behoren eik, geïmpregneerd grenen, kastanje en lariks (douglas) tot de meest courante oplossingen om tot de Engelse stijl te komen. Je kan ook kiezen voor een Engelse boogpoort, die ook perfect dienst kan doen als toegangspoort. Stuk voor stuk worden onze weidepoorten gemaakt om een lange levensduur na te streven.

Wil je liever een toegangspoort? Bij het gros van onze poorten is maatwerk mogelijk, waarbij je de hoogte en breedte zelf kan kiezen. Wij bieden een ruim assortiment aan poorten aan, waarbij eik, tropisch hardhout, geïmpregneerd grenen, metaal of hout gecombineerd met metaal tot de keuzemogelijkheden behoren. Elke poort wordt met precisie vervaardigd, of het er nu eentje is in padoek, afromosia, iroko of lariks.

Niet alleen poorten van groot formaat bevinden zich in ons assortiment, maar evengoed tuindeuren. Opnieuw bieden wij binnen deze categorie een hele waaier aan materialen aan die stuk voor stuk hoogwaardig én prijsvriendelijk zijn: gevlochten hazelaartakken, houtcomposiet, afromosia, geïmpregneerd grenen, tropisch hardhout, eik, kastanje… Ben je niet overtuigd van de mogelijkheden? Dan kan je er zelf voor kiezen om zelf je tuindeur te maken met een van onze poortkaders, die we aanbieden in eik, tropisch hardhout, en metaal. In combinatie met onze planken in eender welke houtsoort maak je zelf de deur van je dromen.

Als je graag een poort wilt die niet je halve oprit inpalmt elke keer hij opengaat, neem dan zeker een kijkje in ons gamma aan schuifpoorten. Tot onze topproducten behoren padouk en iroko.