Je kan bij Automatische poort kiezen uit de volgende categorieën

Automatische poorten


Na een lange werkdag rij je terug naar huis. Is het dan niet zalig dat je met een druk op de knop jouw poort open gaat? Je hoeft niet eens de auto uit te stappen om die zware poort op te tillen, de deuren zwaaien open en je knusse thuis lacht je tegemoet! Zo een gelukzalig gevoel krijg je dus van een geautomatiseerde poort.

Wat is een automatische poort juist?


Automatische poorten kunnen vanzelfsprekend van op afstand geopend en gesloten worden. Dat gebeurt via een elektromechanisch systeem waardoor de automatische poort via een rechtstreekse bediening per knop of via een afstandsbediening kan bediend worden.

Hoe werkt een automatische poort?


Met jouw afstandsbediening of door op een knop te drukken, stuur je een signaal naar een ontvanger. Dat ontvangertje geeft op zijn beurt weer een pulsje naar de besturingskast van de automatische poort. Vervolgens worden de motoren, de poortopener of hekopener gestart en schuift of draait jouw automatische poort open. Hoe groot de afstand is van waar je poort kan openen of sluiten, is afhankelijk van het bereik van het zendertje in jouw afstandsbediening.

Uit welk materiaal kan je een automatische poort kiezen?


Een poort is het aanzicht van jouw woning. Daarom kan je kiezen uit verschillende materialen om een poort te voorzien die perfect past bij jouw thuis en tuin. We hebben poorten uit composiet, hout en metaal, en ten slotte volledig metaal.

Een poort uit composiet geeft je een stevig en duurzaam product. Je hebt er geen onderhoud aan, de kleur blijft en gaat dus niet vergrijzen zoals hout wel doet.

Wie toch graag een mix wilt tussen modern en naturel, kan kiezen voor hout en metaal samen. Hier krijg je een robuuste, stevige poort met toch het zachte uiterlijk van de houtnerven. Deze poorten zijn ook perfect voor een woning die al bekleed is met hout. Ben je geen fan van de automatische poorten? We hebben ook exact dezelfde modellen in een manuele versie!

De metalen poorten geven je een moderne uitstraling. Deze strakke metalen deuren gaan nog lang de toegang tot jouw domein bewaken.

Wat kost een automatische poort?


De prijs van een automatische poort is sterk afhankelijk van het materiaal waarin de poort wordt vervaardigd. Over het algemeen liggen de prijzen voor alle automatische poort tussen de €3500 en €10.000.

Welke toebehoren mag je verwachten bij een automatische poort?


De poort zelf is natuurlijk het belangrijkste, maar er zijn nog een aantal belangrijke details die je niet mag missen. Wat denk je van een klavier om een cijfercode in te geven? Of wat sfeervolle verlichting voor als het donker is? Een geïntegreerde brievenbus? Als er bezoek komt wil je ook van thuis uit de poort willen bedienen. Met het intercomsysteem kan je gemakkelijk zien wie er voor de deur staat. Kortom deze poorten kan je volledig vormgeven naar jouw wensen en smaak.