Douglas Gebinte Saint-Martin - 200 x 300 cm (zonder dak)
Douglas Gebinte Saint-Martin - 200 x 300 cm (zonder dak) Douglas Gebinte Saint-Martin - 200 x 300 cm (zonder dak)

Eik / Douglas Gebinte Saint-Martin - 2x3m - Alle Maatwerk Mogelijk

€ 1700,00 / stuk
Product Code:

Een tuin zonder tuinhuis is als een café zonder bier. Ze zijn onlosmakelijk aan mekaar verbonden. Een berging om de fietsen, een kruiwagen en een grasmaaier te stockeren is geen overbodige luxe. Ben je hiernaar op zoek?

Dan is ons bouwpakket Saint-Martin eventueel wel iets voor jou! Deze zelfbouwmodule is perfect geschikt voor elke doe-het-zelver die een tuinberging in mekaar wil steken. De verbindingen zijn voorzien en dus komt er bijna geen zaag- en freeswerk meer bij te pas. Dit bouwpakket bieden we enkel aan in douglas, ook wel lariks genoemd, en is hierdoor zeer budgetvriendelijk. Deze ideale prijs-kwaliteitsverhouding laat dan ook toe om voor de buitenzijdes een houtsoort naar wens te kiezen. Zo kan er perfect bekleed worden met een tropische hardhoutsoort zoals padouk of afromosia, als met een karakteristieke beplanking in eik, als met thermisch gemodificeerde houtsoorten als thermowood, ayous of populier. Elke uitstraling kan dus worden nagestreefd en de mogelijkheden zijn legio.

Met de module Saint-Martin creëer je een oppervlakte van 6m² die perfect dienst kan doen om te stockeren. De opbouw bestaat uit staanders, ringbalken en kepers aan de zijwanden. De vrije doorloophoogte bedraagt 220 cm en de hellingsspieën zijn voorzien.

Zie meer technische info onder de afbeeldingen.