BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter
BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter

BBQ Plancha Cortenstaal - Gesloten - dia 80 cm

€ 1295,00 / stuk € 1395,00
Product Code:

Deze Plancha is de perfecte manier om van zomeravonden met vrienden en familie te genieten. De Plancha met gesloten sokkel is gemaakt van cortenstaal, waardoor hij een warme uitstraling krijgt. De ronde bakplaat biedt veel plaats om te grillen en te kletsen met vrienden en familie. Deze blikvanger in de tuin is ideaal voor gezellige tuinfeestjes. De ronde vorm biedt plaats aan meerdere mensen, waardoor een leuke en ontspannen sfeer ontstaat. Nodig dus je vrienden en familie uit en geniet van het samenzijn!

Deze “Plancha” is een zacht gebogen en brede vuurschaal op een sokkel met een afneembare "Plancha" bakplaat waar je alles kan op bakken waar je zin in hebt. De “Plancha” bakplaat is een plaat van 10 mm dik carbonstaal. De schaal (dia.80 cm) en sokkel (102 cm) zijn in cortenstaal, dit staat gekend om zijn roest oranjebruine kleur. Het staal is enorm sterk en kan niet doorroesten, dit maakt het een ideaal product voor buiten.

Deze vuurschaal op sokkel is niet alleen prachtig, hij is ook nog eens veelzijdig. Je kan hem gebruiken als gezellige warmtebron of om heerlijke gerechten op te maken.
Na de BBQ leg je opnieuw hout bij, zodat je kan genieten met familie of vrienden van de warmte en het indrukwekkende schouwspel.

Onze plancha‘s zorgen gegarandeerd voor een culinair hoogstandje bij jouw volgende tuinfeest. Na het lekker eten nog even samen gezellig rond het vuur, beter kan het leven niet worden. Genieten hier is de boodschap!