BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter
BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Gesloten Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter

BBQ Plancha Cortenstaal - Gesloten - dia 100 cm

€ 1595,00 / stuk € 1695,00
Product Code:

Op zoek naar de perfecte manier om een avond met vrienden en familie door te brengen?
Deze plancha uit cortenstaal is ideaal voor bijeenkomsten, met voldoende ruimte voor iedereen om rond te schuiven en te kletsen. De typische ronde vorm maakt het gemakkelijk om met meerdere mensen tegelijk te grillen.

Deze “Plancha” is een zacht gebogen en brede vuurschaal op een sokkel met een afneembare "Plancha" bakplaat waar je alles kan op bakken waar je zin in hebt. De “Plancha” bakplaat is een plaat van 10 mm dik carbonstaal. De schaal (dia.100 cm) en sokkel (102 cm) zijn in cortenstaal, dit staat gekend om zijn roest oranjebruine kleur. Het staal is enorm sterk en kan niet doorroesten, dit maakt het een ideaal product voor buiten.

Deze vuurschaal op sokkel is niet alleen prachtig, hij is ook nog eens veelzijdig. Je kan hem gebruiken als gezellige warmtebron of om heerlijke gerechten op te maken.
Na de BBQ leg je opnieuw hout bij, zodat je kan genieten met familie of vrienden van de warmte en het indrukwekkende schouwspel.

Onze plancha‘s zorgen gegarandeerd voor een culinair hoogstandje bij jouw volgende tuinfeest. Na het lekker eten nog even samen gezellig rond het vuur, beter kan het leven niet worden. Genieten hier is de boodschap!