BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter
BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Cortenstaal - 102 cm Hoog x 80 cm Diameter

BBQ Plancha Cortenstaal - Open - dia 80 cm

€ 1395,00 / stuk € 1495,00
Product Code:

Warmte en gezelligheid staan hier centraal.
Deze veelzijdige Plancha is de eyecatcher van jouw tuin. Deze plancha bestaat uit drie delen, een open sokkel om hout in te stapelen (102 cm hoog) met daarop een vuurschaal, afgewerkt met een bakplaat (10 mm dik) bovenaan. Hij is gemaakt uit cortenstaal, dit staal is gekend om zijn roest oranjebruine kleur. Het staal is enorm sterk en kan niet doorroesten, dit maakt het een ideaal product voor buiten.

Deze vuurschaal op sokkel is niet alleen prachtig, hij is ook nog eens veelzijdig.
Je kan hem gebruiken als warmtebron of om heerlijke gerechten op klaar te maken. De bakplaat heeft een diameter van 80 centimeter zodat er veel plaats is om te kokkerellen, maar toch niet te veel plaats inneemt in je tuin. Na de lekkere BBQ leg je opnieuw hout bij in de vuurschaal, zodat je nog even kan genieten van de warmte en de sfeer met familie of vrienden.

Na het eten nog even samen gezellig met een drankje rond het vuur, beter kan het leven toch niet worden. Laat jouw creativiteit de vrije loop gaan met deze Plancha met open sokkel.