BBQ Plancha Met Open Sokkel - Zwart Gepoederlakt Staal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter
BBQ Plancha Met Open Sokkel - Zwart Gepoederlakt Staal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Zwart Gepoederlakt Staal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter BBQ Plancha Met Open Sokkel - Zwart Gepoederlakt Staal - 102 cm Hoog x 100 cm Diameter

BBQ Plancha Black - Open - dia 100 cm

€ 1995,00 / stuk
Product Code:

Uitgerust met een in hoogte verstelbare bakplaat van 10 mm dik, kan je alles bakken op deze plancha wat de keuken te bieden heeft. En met een diameter van 100 centimeter is er veel plaats. En als het donker wordt, betovert de Plancha elke tuin met een romantisch licht. Na de BBQ leg je opnieuw hout bij, zodat je kan genieten van de warmte en het indrukwekkende schouwspel.

Deze zwarte gepoederlakte vuurschaal met open sokkel (102 cm hoog) is niet alleen prachtig, hij is ook nog eens veelzijdig.
Je kan hem gebruiken als warmtebron of om heerlijke gerechten op klaar te maken. De bakplaat heeft een diameter van 100 centimeter zodat er veel plaats is om te kokkerellen, maar toch niet te veel plaats inneemt in je tuin. Na de lekkere BBQ leg je opnieuw hout bij in de vuurschaal, zodat je nog even kan genieten van de warmte en de sfeer met familie of vrienden.

Na het eten nog even samen gezellig met een drankje rond het vuur, beter kan het leven toch niet worden. Laat jouw creativiteit de vrije loop gaan met deze Plancha met open sokkel.