Tuinscherm bellux 180 hoog x 180 breed
Tuinscherm bellux 180 hoog x 180 breed

Tuinscherm grenen " Bellux "

€ 71,40 / stuk
Product Code:

Kenmerken
Onze Bellux-tuinschermen in geïmpregneerd grenenhout zijn een kwalitatieve oplossing als schutting om jouw tuinomgeving mee af te bakenen.

Door dit grenenhout te behandelen, kunnen we de duurzaamheid aanzienlijk verhogen en gaan ze langer mee. Een tweede effect dat deze behandeling met zich meebrengt, is dat het materiaal een licht groene kleur krijgt. Deze tint zal echter na verloop van tijd ook egaal vergrijzen. De houttekening en de knopen vormen een unieke toets voor je tuinscherm dat past in zowel een landelijke omgeving als een industrieel en moderne stijl. Kortom, deze schermen zijn erg kwalitatief, maar met een zachter prijsje voor jouw tuin.

Er zijn tal van voordelen aan deze tuinschutting, en dat dankzij de combinatie van stevige horizontale en dunnere verticale planken. Zo krijg je ook een prachtig lijnenspel dat er anders zal uitzien afhankelijk van de lichtinval. Het scherm is compleet zichtdicht voor voldoende privacy. En met het robuuste kader krijg je een stevig geheel dat lang jouw tuin zal omheinen!

Afmetingen
Deze houten tuinschermen zijn in totaal 180 centimeter hoog en 180 centimeter breed. Ze hebben een dikte van 5 centimeter.

Deze tuinschermen zijn opgesteld uit verschillende lamellen die elk 15 millimeter dik, 115 millimeter breed en 180 centimeter lang zijn.

Plaatsing en tips
Je plaatst deze houten tuinschermen vlot in jouw tuin. Omdat deze schermen al in een stuk zijn, zal het plaatsingsproces veel gemakkelijker verlopen. Het enige wat je nog nodig hebt, zijn palen. Hiervoor kan je kiezen uit houten, metalen en betonpalen, afhankelijk van jouw gewenste stijl.

Wil je een bevestiging dat even stevig is als je tuinscherm? Kies dan voor schroeven gemaakt uit RVS of inox. Deze roesten niet bij contact met vocht en laten dus ook geen lelijke plekken achter op je materiaal. Boor ook even voor door de palen en de schutting om splijten te voorkomen.