Tuinscherm universeel 180 hoog x 180 breed
Tuinscherm universeel 180 hoog x 180 breed

Tuinscherm grenen \" Universeel \"

€ 44,10 / stuk € 48,95
Product Code:

Kenmerken
Deze tuinschermen “Universeel” zijn gemaakt uit geïmpregneerd grenenhout. Door deze houtsoort te behandelen met verschillende stoffen, verhogen we de duurzaamheid en kan jouw houten tuinscherm wel 15 jaar meegaan. Ook dankzij deze behandeling krijgt het hout een typische, groene schijn, die na verloop van tijd egaal zal verdwijnen door de vergrijzing.

Deze latten zijn geschrankt aan de palen bevestigd. Dit heeft als voordeel dat ze bijna helemaal zichtdicht zijn en je dus kunt genieten van optimale privacy in jouw tuin. Ze zien er ook hetzelfde uit langs beide kanten van het scherm. Zo hebben zowel jij als jouw buren hetzelfde resultaat en kijkt niemand naar een ‘verkeerde’ kant.

Het grootste voordeel van dit verduurzaamde Universeel tuinscherm is zijn absolute prijsvriendelijkheid. Dankzij die speciale behandeling kunnen we hout aanbieden die erg lang meegaat, maar toch voor een budgetvriendelijker prijsje verkrijgbaar is. Maar ook door de grote populariteit van deze houten panelen kunnen wij dit scherm nu nog goedkoper aanbieden tegen de vermelde promoprijs.

Afmetingen
Deze tuinschermen zijn 180 centimeter hoog en 180 centimeter breed. In totaal hebben ze een dikte van 37 millimeter.

Zoals eerder aangehaald zijn deze panelen opgesteld uit individuele, horizontale lamellen. Deze zijn 10 millimeter dik en 100 millimeter breed. Ze hebben dezelfde lengte als het totale tuinscherm, namelijk 180 centimeter.

Plaatsing en tips
Je plaatst deze schermen in jouw tuin met vierkante palen. Hier zou je ook kunnen kiezen voor palen met een gleuf in. Deze gleuven meten vijf centimeter en hier schuiven de tuinschermen dus perfect in. Wat betreft het materiaal, zijn er palen verkrijgbaar in hout, metaal of beton. Welke paal je kiest, hangt af van de uitstraling die je wilt en ook de duurzaamheid van je tuinschutting.

Daarnaast raden wij ook aan om deze schermen een aantal centimeter van de grond te plaatsen. Op die manier vermijd je het contact met de grond, waardoor jouw tuinscherm minder snel zal rotten of schimmels zal vormen. Hiermee verhoog je zeker de levensduur van je project tot boven de 15 jaar.