OVERSTOCK HOGE KORTINGEN

Wat zijn uitverkooppakketten?


Bij EXZO worden we erg blij van straffe kortingen. We stelden daarom een aantal pakketten samen die we in uitverkoop aan de man brengen. En zeg maar gerust UITVERKOOP, roep het maar uit, want de kortingen lopen op tot wel 60%! Een mooi tropisch hardhouten terras aan de helft van de prijs? Bekleding voor je volledige gevel aan hoge korting? Een tuinafsluiting in tropisch hardhout aan een veel lagere prijs dan normaal? Profiteer van onze mooie bundels met een aantal m² of lopende meter aan terrasplanken, gevelplanchetten of tuinafsluiting aan hoge kortingen.

De pakketten die we samenstelden, bestaan uit eindereeksproducten. Laat je niet afschrikken door dat woord, want ‘einde reeks’ betekent niet ‘mindere kwaliteit’. Neen, het zijn bijvoorbeeld houtsoorten die uit ons gamma verdwijnen, profielen en houtafwerkingen die niet meer gefabriceerd worden, of artikelen die een andere afmeting krijgen. Allemaal prima producten dus, waarvan we niet willen dat ze verloren gaan. Het zijn artikelen die anders overblijven in de stock.

Een greep uit het uitverkoop-aanbod: een pak eiken planken aan -25%, terrasplanken van tropisch ipé aan 30% korting, planken van vintage barnwood aan 35% minder, of een pakket thermowood gleufpalen aan slechts de helft van de prijs? Aan jou de keuze. Ontdek op deze pagina alle producten met korting en de uitverkooppakketten aan knalprijzen.

Maar haast je, de beste koopjes vliegen snel de deur uit!