PRO tuinhuizen

Dit zijn tuinhuizen voor de echte Pro’s! Nee, niet alleen voor profvoetballers of professors, maar wel de klussers die met een passie werken aan hun tuin. Iedereen kan dus zomaar Pro worden van zijn tuin! En jouw tuin vul je natuurlijk graag aan met een stijlvol tuinhuisje waar je al jouw spullen achter slot en grendel kan bewaren. Deze Pro-tuinhuizen zijn gemakkelijk op te bouwen en blijven stevig staan dankzij de robuuste houten pilaren aan de hoeken. De enige vraag die nog overblijft: welke naam kies jij?

Meer weten?

Meer weten?

Waar staat de ‘Pro’ in ‘Pro-systeem’ voor?

De ‘Pro’ in ‘Pro-systeem’ slaat eigenlijk voor het bouwsysteem dat we gebruiken. Nee, het heeft dus niets te maken met de moeilijkheidsgraad van de constructie, in tegendeel! De plaatsing is bijzonder eenvoudig! Alle wandplanken schuiven in elkaar en in stevige, houten, massieve gleufpalen. Aan de binnenkant van deze staanders zit zelfs een klein metalen plaatje voor extra stevigheid en stabiliteit bij een storm. Maar schroeven en spijkers heb je hier niet nodig! Het hele bijgebouw lijkt qua constructie dus op een groot LEGO-project!

Ben je dus een beginnende klusser of al een ervaren doe-het-zelver? Voor dit project maakt het niet uit. Zolang je het bijgeleverde stappenplan goed volgt, zal de hele plaatsing erg vlot verlopen.

Zijn de Pro-tuinhuizen op maat te maken?

Ja, de Pro-tuinhuizen kunnen volledig op maat worden gemaakt. En in tegenstelling tot de Prima-modellen, kan je Pro-tuinhuizen wél op elke centimeter krijgen. Wil je een extra groot tuinhuis? Of eentje die perfect past binnen een bepaalde oppervlakte? Het kan allemaal! Aarzel niet om ons te contacteren en we overleggen met het houtatelier wat er mogelijk is.

Zijn Pro-tuinhuizen duurzaam?

Een Pro-tuinhuis is zeker duurzaam en stevig! De massieve houten pilaren houden je tuinhuis recht en ook de wanden blijven stevig op hun plaats dankzij het metalen plaatje aan de binnenkant. Na een hevige storm zal ook dit bijgebouw stevig blijven staan.

Je kan zelfs de duurzaamheid nog verlengen door af en toe het hout te behandelen. Je houdt zo de vergrijzing van het hout tegen, vermijdt schimmelvorming, verlengt de levensduur van je project en kan je jarenlang genieten van jouw prachtige project.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze pRO tuinhuizen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving