Gevelbekleding Gekleurd hout

“Schoonheid komt met de jaren” zeggen ze. En een goede fles wijn is toch ook smaakvoller na een hele poos? Dat is exact hetzelfde met hout. Over de jaren heen zal hout heel mooi vergrijzen. Wie al meteen deze mooie grijze kleur wenst, kiest best voor deze planken met een voorvergrijsde behandeling. Door een extra olielaag die bij deze behandeling wordt aangebracht, heb je minder kans op vlekken.

Meer weten?

Meer weten?

Kan ik de kleur van hout behouden?

Sommige mensen willen echter de natuurlijke, warme kleur van hout behouden. Hiervoor is het hout met een kleurbehandeling ideaal! Dit materiaal vergrijst niet, voor decennialang optimaal genot. Ook hier werkt men met twee lagen, voor een optimale bescherming en behoud van die charmante kleur. Deze houtsoorten worden ook thermisch behandeld, waardoor ze ook nog eens langer meegaan en resistent zijn tegen bacteriën, schimmels en houtwormen.

Bestaat zwart hout?

Liever een industriële, maar natuurlijke toets aan jouw gevel? Dat kan met het zwart gekleurd hout! Nee, dit hout is niet verbrand zoals bij Yakisugi, maar zwart gespoten in twee lagen. Geen zorgen: de prachtige nerven en knopen van het hout, de natuurlijke charme van het materiaal wordt behouden. Een stijlvol alternatief voor jouw gevel die alle hoofden doen draaien.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gevelbekleding Gekleurd hout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving