Metalen tafelpoten

Elke tafel heeft wel eens stevige tafelpoot nodig. Waar zul je immers anders die heerlijke barbecuefeestjes organiseren? En je kan ook moeilijk klanten ontvangen aan een tafelblad zonder poten. Met deze metalen tafelpoten krijg je zo’n stevige basis! Ze zijn bijzonder makkelijk te bevestigen aan een houten tafelblad. Je hebt alleen maar wat schroeven en een schroefmachine nodig.

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een metalen tafelpoot?

Deze tafelpoten zijn gemaakt uit metaal, wat vele voordelen heeft voor jouw tafel. Al deze metalen poten hebben dan wel een zwarte coating en een strakke uitstraling, maar toch kan je nog zelf de vorm kiezen. De zwarte coating zorgt er ook nog eens voor dat de zwarte kleur niet zal vervagen over verkleuren na verloop van tijd. Je kan dus decennialang genieten van dezelfde tafelpoten. En wil je toch een andere look voor je tafel, dan kan je altijd het tafelblad van de poten schroeven en bevestigen op een nieuw blad.

Worden de poten ook wat vuil? Dan kan je die gemakkelijk afkuisen met een vochtige doek en eventueel een sopje. Hierdoor blijven je tafelpoten zo goed als nieuw.

Waar bevestig ik deze metalen tafelpoten aan het tafelblad?

We hebben verschillende tafelpoten in ons assortiment, afhankelijk van de positie en gewenste uitstraling van je tafelblad. De meeste tafelpoten worden aan de twee uiteinden van de tafel bevestigd. Zo heb je dus twee onderstellen aan de twee koppen. Hierbij kan je kiezen tussen een vierkante vorm of een X-vorm.

Daarnaast hebben we ook de matrix, wat je in het midden van de tafel plaatst. Deze past dus perfect bij bijvoorbeeld een rond eiken tafelblad. Omdat de vele poten van deze matrix uit elkaar staan hoef je je ook geen zorgen te maken dat de tafel kan omkantelen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze metalen tafelpoten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving