Picknickbank

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten: de perfecte dag om een picknick te organiseren. Haal het rood-geruite tafellaken maar boven. En dat is allemaal nog zo veel gezelliger op een typische, landelijke picknickbank! Je hoeft zelfs niet veel werk te steken in de montage, want de meeste tuinbanken worden al kant-en-klaar in een stuk geleverd, waardoor jij alleen nog moet kiezen waar in de tuin je ze plaatst.

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke picknickbanken kan je kiezen?

Bij EXZO kan je kiezen tussen verschillende modellen van picknickbanken: van moderner en strak, tot natuurlijk en grillig als een boomstam. De strakke modellen zijn gemaakt van rechte balken en planken, waardoor je een heel net resultaat krijgt. En wie het hoogtepunt van moderniteit wilt, kiest best voor de combinatie tussen een metalen frame en een houten oppervlak. Maar sommige banken worden gemaakt uit ruwe boomstammen, voor een natuurlijker en rustieker resultaat. Geen zorgen, want alle houten balken en palen worden zo goed afgewerkt dat je geen splinters meer tegenkomt.

 

Daarnaast kan je kiezen voor de standaard rechthoekige picknickbanken waar iedereen recht tegenover elkaar zit. Maar misschien heb je liever een kleinere, vierkante of ronde tafel waar iedereen elkaar kan zien? Welke picknickbank je kiest hangt hier wel af van de plaats die je hebt in de tuin, hoeveel mensen er moeten aan zitten en welke lay-out je wilt.

 

Moet je deze picknickbanken behandelen?

Om langer van de prachtige houtkleur te kunnen genieten, raden we zeker aan om jouw project af en toe eens te behandelen met een olie of beits. Net zoals alle houtsoorten, zullen deze picknickbanken na verloop van tijd vergrijzen onder invloed van regen en zonneschijn. Maar door ze te behandelen met kleurhoudende olie of beits en een vernis, blijft de warme kleur wel behouden en lijkt jouw tuinmeubel telkens als nieuw. Vernis is hier wel belangrijk, aangezien je zit en eet aan deze bank en het oppervlak dus beter beschermd moet worden.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze picknickbank? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving