Poortpalen

Als een rots in de branding, dat zijn de stevige palen voor jouw poort. Ze houden je poort mooi recht en bieden een goeie steun voor beide deuren. Je stemt je palen het best af op zowel de uitstraling en materiaalsoort van de poort zelf, maar ook op basis van de uitstraling van de rest van je tuin en bijvoorbeeld je tuinwand. Een poort uit tropisch hardhout wordt het best aangevuld met palen uit azobe en de robinia-palen passen het best bij een naturelle tuin. Maar eenmaal je de juiste palen hebt gekozen, is de plaatsing appeltje-eitje en kan je lang genieten van een stevige poort.

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke materialen kan je kiezen voor de palen van een draaipoort?

Bij de poortpalen kan je hoofdzakelijk kiezen tussen metaal of hout. Enerzijds hangt die keuze af van het materiaal van je volledige poort. Heb je gekozen voor een metalen poort, dan zal ook een metalen poortpaal hier het beste bij passen. Een houten model zal dan weer beter tot zijn recht komen met een houten paal, zeker als die gemaakt is uit dezelfde houtsoort.

Daarnaast kan je ook nog een verschil opmerken tussen de uitstralingen van de verschillende materialen. Metaal geeft een erg moderne en strakke uitstraling aan het geheel, met een glanzende coating en verschillende kleuren. Hout daarentegen leunt meer aan tegen de landelijke of natuurlijke uitstraling, vooral met de diamantkop aan de bovenkant. Elke houtsoort zal wel na verloop van tijd vergrijzen, maar dit kan je perfect tegenhouden door de palen periodiek te behandelen.

Welke poortpaal is het goedkoopst?

Over het algemeen zijn houten poortpalen het goedkoopst bij de initiële aankoop van je paal. Zo kan je al snel een perfecte, houten paal krijgen voor maar 50 euro, terwijl een stalen paal al snel over de 100 euro kost. Je kan echter ook rekening houden met het onderhoud van je poortpalen: een metalen paal vergt geen onderhoud om decennialang mooi te blijven. Hout daarentegen vergt soms wat meer werk om mooi te houden. Deze kost zou je ook kunnen rekenen bij de totale kost van jouw project.

Toch raden we aan om de keuze van je poortpaal meer te laten afhangen van de materiaalsoort van de rest van je poort en de uitstraling, dan de kostprijs van elke individuele paal. Alleen zo krijg je een professioneel resultaat waar je nog decennialang trots op kan zijn!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze poortpalen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving