Dorpels / Bloktrede

Het opstapje naar een hoger niveau in je tuin en woning? Of draag jij graag je partner over de drempel? Plaats dan een dorpel of bloktrede aan de voet van jouw voor- of achterdeur. Een stenen dorpel of trede staat garant voor een stevige, duurzame basis van de deur of van een langere trap. Je plaatst ze heel gemakkelijk en geniet decennialang van een stevig opstapje naar jouw woning, poolhouse, tuinberging, overkapping en elk ander bijgebouw in je tuin!

Meer weten?

Meer weten?

Voor welke projecten kan je een dorpel of bloktrede gebruiken?

Een dorpel of bloktrede kan je voor verschillende projecten gebruiken. Zo kan je ze plaatsen aan de voor- of achterdeur van je eigen woning. Op die manier vang je ook een niveauverschil tussen de dorpel van je deur en de grond op. Maar ook jouw tuingebouw kan een stijlvollere uitstraling krijgen met een stenen opstapje. Zo lijkt jouw bijgebouw een eigen unit te zijn, dat losstaat van de rest van de woning.

 

Meestal worden deze stenen dorpels en bloktreden gebruikt voor de tuin en alles wat buiten ligt. Toch kan je deze bloktreden ook binnen gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je een trap hebt binnen in het bijgebouw, of binnen je woning.

 

Uit welke stenen kan je kiezen voor jouw dorpel of bloktrede?

Deze stenen dorpels en bloktreden zijn beschikbaar in verschillende steensoorten en afwerkingen. Enerzijds hebben we kandla stenen, die met de hand zijn gespleten en vormgegeven. Deze zijn perfect voor een landelijke stijl, dankzij de spontane en naturelle vorm.

 

Wie eerder houdt van de moderne tuinstijl, zou ook kunnen kiezen voor de vlakke stenen uit oosterse blauwsteen of blauwe kalksteen. Ze hebben een egaal en vlak oppervlak en een erg strak karakter, wat daar goed bij past. Maar wie toch liever een natuurlijke toets heeft in zijn moderne tuin, kan toch ook gaan voor de kandla stenen. De keuze is volledig aan jou!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze dorpels / Bloktrede? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving