Naaldhout

Een landelijke, rustieke stijl voor de gevel van je woning? Dat krijg je met barnwood uit naaldhout! Dit soort gevelbekleding vertelt echt een verhaal, met verschillende sporen uit een vorig leven als schuur, scheepsvloer of pallet. Je ziet vlekken of restanten van verf en hier en daar een nagel of schroef. En dankzij het naaldhout krijgt jouw gevel die typische Europese houttekening met knopen. Al deze kenmerken geven je woning, bijgebouw of tuinmeubelen extra persoonlijkheid en een stijlvolle toets. Echt een onderwerp om het ijs te breken tijdens het volgende familiefeest!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom barnwood uit naaldhout?

Je zult snel begrijpen waarom veel klussers zo’n grote fan zijn van barnwood uit naaldhout. Deze houtsoort is kenmerkend door de duidelijke houttekening en talrijke knopen. Dit geeft jouw gevel nog een extra rustieke toets en veel mensen houden van die landelijke stijl aan de gevel van hun bijgebouw. 

Barnwood naaldhout heeft trouwens een kleinere ecologische voetafdruk. Dat is natuurlijk omdat we planken recycleren van oude projecten en dus geen nieuwe bomen moeten omzagen. We doen er dus alles aan om deze oude houten planken te hergebruiken en niet zomaar te laten verloederen. En deze planken komen ook nog eens van Europese bodem, wat ze extra ecologisch maken!

Hoe worden barnwood planken geselecteerd?

In het houtatelier doet de productie er alles aan om alleen planken te voorzien die nog bruikbaar zijn om een gevel te bekleden. Planken die te kort zijn of die bijna uit elkaar vallen worden ze natuurlijk niet meegeleverd. Daarna bestel je dit soort gevelbekleding per vierkante meter, per plaat of zelfs per doos! Krijg je toch een plank met iets te veel beschadiging of patine? Dan kan je dat deel er ook nog uitzagen. 

Nog een tip

Wil je deze houten planken gebruiken voor jouw gevel? Dan raden we aan om de planken verticaal te plaatsen. Dit geeft het mooiste effect en is het beste voor de duurzaamheid van de plank. Je kan zowel gebruik maken van nageltjes als schroeven om deze planken aan je gevel te bevestigen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze naaldhout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving