Durasid Siding

Het is die typische landelijke uitstraling van siding gevelprofielen waar we allemaal zo veel van houden. Het contrast van de schaduwen met een prachtige houttekening een de natuurlijke aura van een houten bekleding. Daar krijg je nooit genoeg van! Maar gewoon hout zal wel vergrijzen na verloop van tijd, ten minste als je het niet tussentijds behandelt. De oplossing? Een siding uit Durasid! Deze bekleding uit pvc hardschuim staat garant voor een stevige, stijlvolle gevel dat wel exact lijkt op hout, maar dat eigenlijk niet is.

Meer weten?

Meer weten?

Uit welke uitstralingen kan je kiezen voor jouw Durasid sidings?

Deze sidings van Durasid zijn verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen, afhankelijk van jouw gewenste uitstraling. Enerzijds kan je kiezen voor de sidings met een fijne houtnerfstructuur, waardoor je nog die elegante afwerking krijgt als echt hout. Maar wie eerder houdt van een ruwe textuur als een doorleefde plank, kiest anderzijds beter voor de grove structuur. Het lijkt wel of deze planken extra zijn geborsteld voor nog meer diepgang. Het is dankzij de extra structuur die in het oppervlak wordt gecoëxtrudeerd, dat deze sidings echt dezelfde uitstraling krijgen als een echte houten gevelbekleding.


 

Wat met schimmels of ongedierte voor jouw durasid sidings?

Over schimmels en insecten zoals houtworm hoef je je geen zorgen maken met een gevel uit Durasid bekleding. Jouw volledige gevel is dus gemaakt van pvc hardschuim en andere kunststoffen, waar schimmels en ongedierte geen trek in hebben. Zo hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen door natuurlijke krachten.


 

Is een kunststoffen gevelbekleding goedkoop?

Een gevelbekleding uit kunststof kan zeker een budgetvriendelijke oplossing zijn! Hoewel sommige sidings iets duurder zijn dan bijvoorbeeld een Europese houtsoort, zal je toch veel kunnen besparen achteraf. Er is geen investering nodig in onderhoudsmiddelen, dus op die manier kan je extra besparen. Maar zeker als je deze Durasid sidings vergelijkt met hardhoutsoorten krijg je dus bekleding van dezelfde kwaliteit voor een verrassend laag prijskaartje!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze durasid Siding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving