Poolhouse modern

Wil je een extra bergruimte in je tuin creëren? Of liever een plek om tijdens de zomer te genieten van de schaduw en een plons in het zwembad? Dan komen deze moderne poolhousen erg van pas! Je krijgt een prachtige combinatie tussen moderne materialen en hout, waardoor ze in elke tuinomgeving wel een plaats zullen vinden.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een moderne poolhouse in hout?

Er zijn verschillende redenen waarom je kan kiezen voor een poolhouse in een moderne stijl. Ten eerste past een modern bijgebouw beter bij een moderne tuinomgeving. Is je woning bijvoorbeeld in een moderne stijl? Of Heb je liever een moderne toets in je landelijke tuin? Dan komen deze modellen erg van pas.

Deze poolhousen zijn ook een mooie combinatie tussen moderne en strakke elementen, met houten details en constructiemateriaal. Het is met andere woorden een prachtige balans tussen modern en klassiek. Hoe modern of hoe klassiek je het uiteindelijk maakt, hangt dan weer af van jouw aankleding en de meubels die je in het bijgebouw plaatst.

Is een moderne poolhouse een bouwpakket?

Ja, deze moderne poolhousen zijn grote bouwpakketten waardoor je alle nodige materialen in een keer krijgt. Alle palen, kepers, balken en planken worden op maat verzaagd, zodat jij met behulp van de handleiding en de technische tekening enkel het project nog in elkaar moet zetten. De muren van deze poolhousen zijn zelfs complete wanden, waardoor je ze enkel maar aan de palen moet bevestigen, en klaar is kees!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze poolhouse modern? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving