Houten terrastegels

Wil je graag een leuk en zomers terras, maar ben je een beetje moe van de rechte en saaie terrasplanken? Dan kan je kiezen voor terrastegels. Deze tegels zijn samengesteld uit verschillende latten met kleine voegen tussen, waardoor je een kunstig resultaat kunt aanleggen. Het hout is toch stevig genoeg om jaren lang jouw terras te kunnen versieren. Deze tuintegels hebben verschillende voordelen voor jouw tuin: de perfecte afwatering, de stevigheid en de esthetische meerwaarde zijn slechts enkele van de vele voordelen!

Meer weten?

Meer weten?

Waar kan ik deze terrastegels voor gebruiken?

Deze vierkante terrastegels zijn erg licht in gewicht, waardoor je ze voor veel verschillende toepassingen kunt gebruiken. Zo zijn ze bijvoorbeeld gemakkelijk te plaatsen op een gewoon terras. Of wat dacht je van een dakterras, een balkon of een buitenvloer, zoals een caravan of een voortent? Of een wandelpad rond de moestuinbak? Je kunt het zo gek nog niet bedenken, of je kunt er deze tuintegels wel voor gebruiken.

Je kan zelfs de uitstraling van jouw tuinterras kiezen. Zo kan je ze alternerend leggen: een tegel met de voegen horizontaal en de andere verticaal. Of ga je voor de terrastegels met diagonale voegen?

Wat leg je onder terrastegels in hout?

Je legt deze terrastegels aan zoals je normaal doet met een houten terras. Eerst begin je met een antiworteldoek met een onderstructuur uit houten balken die je ondersteunt met terrasdragers. Daar monteer je de terrastegels dan op. Dankzij de ruimte tussen de tegels en de ondergrond verzeker je zeker nog voldoende ventilatie, zodat regenwater kan weglopen en jouw materiaal niet doet schimmelen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze houten terrastegels? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving