Meer weten?

Uit welke poortpalen kan je kiezen?

Je kan kiezen uit poortpalen van verschillende houtsoorten, van verschillende diktes en lengtes. De keuze van houtsoort voor je poortpalen hangt enerzijds af van de duurzaamheid, maar vooral van het materiaal waaruit de poort zelf is gemaakt. Kies best dezelfde houtsoort zodat je een samenhangend geheel bekomt.

De poortpalen uit azobe zijn wel de meest duurzame. Een tropische hardhoutsoort die meer dan 25 jaar kan meegaan, zelfs wanneer het in contact staat met de natte grond. Vandaar dat deze poortpalen ook een iets hoger prijskaartje hebben, maar die investering krijg je ook meer dan terug in de duurzaamheid van het hout.

Daarnaast heb je eik, een luxueuze Europese hardhoutsoort. Deze paal is dus zeker hard genoeg om jouw poort lang recht te houden en het heeft ook nog die charmante houttekening waar veel mensen zo fan van zijn.

Wat betreft duurzaamheid krijgt robinia toch een welverdiende tweede plaats. Deze houtsoort heeft duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat ze minstens 25 jaar kunnen meegaan. Deze Europese houtsoort heeft wel wat krommingen, waardoor de palen niet 100% kaarsrecht zijn. Dit benadrukt het landelijke en natuurlijke karakter van het hout alleen nog meer.

We hebben ook poortpalen uit lariks in ons assortiment. Deze zijn zeker duurzaam genoeg om lang jouw weidepoort te dragen. Ze komen oorspronkelijk van Siberië, waar de barre temperaturen zorgen voor een echt stevige houtsoort.

Ten slotte hebben we nog poortpalen uit gegalvaniseerd metaal. Deze zijn echter enkel van toepassing als je een metalen weidepoort bestelt of plaatst.

Welk beslag kies je best?

Bij een poort hoort natuurlijk beslag. In ons assortiment kan je kiezen tussen verschillende modellen en kleuren, zodat je zeker de versie vind die het past bij jouw poort. Het zijn letterlijk de puntjes op de ‘i’! Elk beslag komt met de juiste bevestigingsmaterialen, zodat je alles vlot aan elkaar kunt monteren. Of zet jij je poort extra vast met een overslaggrendel?

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Weidepoorten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving