Thermowood Siding

Als je kiest voor thermowood sidings, dan kies je sowieso slim. De thermische behandeling maakt thermowood en thermo ayous rabatplanken enorm stabiel en vormvast en verhoogt bovendien de levensduur met heel wat jaren. Klaar om de wondere wereld van thermo sidings te ontdekken?

Meer weten?

Meer weten?

Wat is het voordeel van sidings in thermisch hout?

We bieden deze sidings aan in twee thermisch behandelde houtsoorten, namelijk thermo ayous en thermowood. Thermo ayous is een tropische zachthoutsoort met een zeer subtiel lijnenspel en geen knopen. In combinatie met de lichtbruine kleur straalt een gevel met thermo ayous sidings letterlijk luxe en rust uit. Thermowood is dan weer een tikkeltje rustieker, met zijn typische dubbele knopen en flakkerende vlammen. Thermowood is een Europese dennenhoutsoort en is dus goed voor de ecologische voetafdruk. Beide houtsoorten zijn dankzij hun thermische behandeling 100% stabiel en vormvast, en gaan prachtig en geleidelijk vergrijzen nadat ze geplaatst zijn, zonder hun charme en typische kenmerken te verliezen.

Welke uitstraling heeft een Zweeds rabat in thermowood?

Naast al die technische en thermische voordelen, heb je met deze sidings of Zweedse rabatplanken ook nog eens een prachtige landelijke uitstraling. Of je nu een tropische of lokale houtsoort kiest, de sidings zullen altijd een rustieke charme bieden die perfect binnen iedere omgeving past.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood Siding? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving