Enkele carport

Met een enkele carport heb je perfect genoeg plaats om een auto veilig onder te zetten. Een hevige hagelbui op komst? Barre vrieskou met bevroren ruiten? Telkens weer last van die ambetante duiven? Dat is allemaal verleden tijd dankzij een carport! Laat het krabben en poetsen maar achterwege en vertrek met een propere auto naar je volgende avontuur!

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een carport?

Er zijn verschillende voordelen aan een open carport, die een garage niet heeft. Zo kan er in een gesloten garage condensatie op je wagen blijven liggen, wat kan leiden tot roest aan je wagen. Maar met een carport heb je dit probleem niet. De condensatie zal verdwijnen en je hebt dus minder kans op corrosievorming.

Misschien heb je geen plaats voor een heuse garage? Of is het budget wat krapper? Een carport is vaak veel goedkoper en neemt minder plaats in. Bovendien zijn ze gemakkelijker te plaatsen en vergen ze minder onderhoud. Dat heeft allemaal een positieve invloed op de totale kostprijs van jouw project.

Uit welke houtsoorten kan je kiezen voor een enkele carport?

In ons assortiment kan je kiezen uit carports die uit twee houtsoorten zijn gemaakt. Enerzijds hebben we douglashout, wat dankzij de Europese afkomst die karakteristieke knopen en prachtige houttekening heeft. Dit geeft jouw carport die landelijke en prachtige dimensie.

Daarnaast kan je kiezen voor een carport uit geïmpregneerd grenen. Zij die een carport zetten met een krapper budget gaan best voor deze houtsoort. We hebben dit hout chemisch behandeld voor extra duurzaamheid, waardoor je wel een kwaliteitsvolle houtsoort krijgt voor een lager prijskaartje.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze enkele carport? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving