Durasid Toebehoren

Jouw Durasid gevelbekleding moet natuurlijk op een professionele manier worden afgewerkt. Maar hoe doe je dat en wat heb je hiervoor nodig? Daarvoor komen deze toebehoren goed van pas! Ze verbinden jouw planchetten aan elkaar of werken de hoeken mooi af. En de hele plaatsing verloopt ook nog eens sneller. Een prachtige gevel, dat zit hem in de details!

Meer weten?

Meer weten?

Hoe kan je jouw Durasid gevelbekleding afwerken?

Er zijn verschillende manieren om een Durasid gevelbekleding af te werken. De plaatsing gebeurt ook anders dan bij een gewone, houten bekleding, dus dan moeten de toebehoren ook net iets anders zijn.

 

Wil je bijvoorbeeld een binnen- of buitenhoek in je gevelbekleding maken? Dan kan je die hoek mooi afwerken dankzij een hoekprofiel in aluminium of in kunststof. Ze zijn ook beschikbaar in meerdere kleuren, zodat je dit onderdeel perfect kan afstellen op de kleur van je overige gevelbekleding.

 

Bovendien kan je op verschillende manieren twee Durasid planchetten aan elkaar verbinden, waardoor ook de verbindingsstukken dienen. Geen zorgen, want deze zijn volledig onzichtbaar na de plaatsing en creëren dus een professioneel resultaat voor jouw gevel.

 

Wil je toch meer ventilatie in jouw gevel, om zeker te zijn dat schimmel zich niet vormt in de muur? Dan is een ventilatieprofiel voor onderaan je gevel ook een mogelijkheid. Water kan zo nog vlotjes wegstromen en dankzij de luchtcirculatie blijf je een gezonde muur behouden.

 

Zijn deze toebehoren voor een Durasid gevelbekleding echt nodig?

Nee, in principe zijn veel van deze toebehoren niet noodzakelijk voor een Durasid gevel, maar ze kunnen de duurzaamheid van jouw gevel en zelfs het gehele project enorm verhogen. Jij wilt vast ook zo snel mogelijk kunnen genieten van het eindresultaat. Dankzij deze kleine hulpjes gaat de plaatsing veel vlotter en minder moeizaam. Dit alles zorgt uiteindelijk voor een professioneler resultaat!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze durasid Toebehoren? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving