Meer weten?

Thermo essen met of zonder clips?

Of je kiest voor gevelbekleding met of zonder clips, hangt af van het plaatsingsgemak en de gewenste uitstraling. Clips maken de plaatsing van jouw gevelbekleding nog gemakkelijker, aangezien de verschillende latten vlot op de onderstructuur kunnen worden vastgezet. Deze plaatsing is ook nagenoeg onzichtbaar, omdat je geen nagels of schroeven moet gebruiken door de bekleding. Zo lijken deze latten wel te zweven!

Je kan echter ook kiezen voor latten zonder clipsysteem. Bij dit soort bekleding krijg je wel enkel de houten latten, zonder onderstructuur.

Zijn thermo essen latten duur?

Thermo essen staat wel bekend als een iets exclusievere houtsoort, dat ook klasse uitstraalt. De latten met clips lijken ook wel duurder, maar laat je niet vangen! Bij deze bekleding krijg je standaard de metalen onderstructuur bijgeleverd. Je bespaart dus wel degelijk op de onderstructuur.

In theorie is thermo essen wel duurder, maar het is zeker een investering waar je nog lang geniet van zult hebben. Je zult ook bijzonder veel tijd besparen tijdens de plaatsing van je gevelbekleding. Het is het duurdere prijskaartje dus zeker meer dan waard!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermo essen latten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving