Meer weten?

Hoe zijn deze gebrande Z-profielen vormgegeven?

Het valt je misschien op dat een van de zijden van deze Z-profielen een zwarte, verkoolde kant heeft. Dit is het resultaat van de Yakisugi- of Shou Sugi Ban-techniek uit Japan. Hierbij wordt het hout langs een kant verbrand, waardoor het materiaal nog duurzamer is en zelfs brandbestendig wordt! Deze planken zijn al behandeld met een olie om de unieke textuur en kleur te behouden, maar toch rade we aan om minstens eens om de drie jaar een nieuwe laag olie aan te brengen. Zo geniet je langer van jouw project en de unieke uitstraling. Met dit zwarthout geef je een unieke look aan je gevelbekleding, maar je kan deze planken ook binnen gebruiken.

Een Z-profiel voor een gesloten gevelbekleding?

Met planken van het type Z-profiel benadruk je de robuustheid van elke individuele plank. Wees creatief en creëer je eigen lijnenspel, met planken van verschillende breedtes of van verschillende materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos om jouw unieke en opvallende gevel te realiseren! Waarom combineer je niet eens de ‘Osaka’ met de ‘Sapporo’? Volgens mij kan dit een prachtig resultaat opleveren, waar je nog jaren trots op zal zijn!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze z-profiel Gebrand hout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving