Hardhouten Draaipoort

Als er een ding is dat ik in de voorbije jaren over hout heb geleerd, dan is het dat tropisch hardhout ook echt hard hout is. Met de beste duurzaamheidsklasse kunnen deze poorten meer dan vijfentwintig jaar mee en bieden ze je de stevigheid die jij verwacht van een poort! Veel mensen kiezen ook hout boven metaal of composiet door de charme van de houtnerven en de warme kleur.

Meer weten?

Meer weten?

Welke houtsoort voor jouw poort?

Onze hardhouten toegangspoorten zijn beschikbaar in verschillende hardhoutsoorten: padouk, afromosia en iroko.

Padouk wordt gekenmerkt door een felle koraalrode kleur, wat sommige klanten wel wat afschrikt. Net als andere houtsoorten zal ook deze kleur gelijkmatig vergrijzen. Wil je deze unieke kleur toch langer behouden? Dan kan je het hout behandelen met een olie voor padouk.

Iroko is ook een duurzame houtsoort, maar bij deze planken is de duurzaamheid ook wel afhankelijk van de dikte en de bruintint van het hout: hoe dikker de planken, hoe donkerder de bruine kleur, hoe duurzamer iroko zal zijn. Poorten uit deze houtsoorten zullen ook niet snel kromtrekken, omdat iroko weinig werkt.

Niets gaat boven de fijne structuur en mediumbruine kleur van afromosia. Deze houtsoort is het neusje van de zalm.

Is een hardhouten toegangspoort een goede beveiliging?

Hoe veilig een hardhouten villapoort is, hangt af van de extra toevoegingen die je kiest. Aan de kwaliteit en robuustheid van tropisch hardhout is in elk geval niet te tippen. De hardhouten poorten zijn voorzien van een infrezing om een klink cilinderslot te installeren. Een andere optie is om de poort te automatiseren. Aan de onderkant van de poort kan je ook twee grondgrendels monteren om de poort te verankeren onderaan. Sommige poorten zijn volledig toe, anderen bieden toch wat doorkijk. Welke je kiest, hangt af van jouw eigen wensen. Een sierlijst bovenaan kan net dat tikkeltje meer geven aan de poort.

Een hardhouten villapoort op maat?

Onze hardhouten villapoorten worden in ons timmeratelier ambachtelijk en per stuk vervaardigd. Op die manier kunnen we heel flexibel zijn en het gewenste maatwerk aanbieden. Wil je de hoogte, breedte of het model aanpassen naar jouw smaak? Alles kan! Wij zorgen er met plezier voor dat jij een hardhouten poort hebt die perfect aansluit op de doorgang van jouw oprit.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hardhouten Draaipoort? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving