Worteldoek

Om te voorkomen dat onkruid tussen je terras door kan groeien, maak je gebruik van een anti-worteldoek. Dit zwart textiel uit polyester houdt planten tegen, maar zorgt er wel nog voor dat regenwater naar de grond kan lopen. Het is dankzij dit doek dat je jaren kan genieten van een vlak en proper terras zonder onkruid. Gedaan met onkruid wieden in het weekend, je moet alleen maar genieten!

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van een antiworteldoek?

Er zijn verschillende voordelen aan een antiworteldoek. Zoals de naam het zelf al zegt, houdt een antiworteldoek de vorming van onkruid en andere planten tegen. Hierdoor komen er dus geen groene sprietjes tussen de voegen van jouw terrasplanken. Daarnaast creëert een doek ook een stabiele basis om jouw terras op aan te brengen.

Dit doek is ook waterdoorlatend, waardoor regenwater vlot kan doorstromen en dus zorgt dat het niet blijft staan aan de houten balken. Dit zorgt voor een vermindering van schimmelvorming en je vermijdt contact met de grond, wat de duurzaamheid van je terras alleen maar ten goede komt!

Is een antiworteldoek slecht voor het milieu?

Hoewel een antiworteldoek gemaakt is uit polyester, zullen deze doeken geen schadelijke onderdeeltjes achterlaten in de natuur. Het houdt dan wel de planten onder je terras tegen, maar dat is ook wat je wilt voor een strak en duurzaam terras. Ook wanneer er water op het polyester komt, zullen er geen onderdeeltjes in de grond sijpelen en dieren zullen er ook niet aan knabbelen. Over de milieuvriendelijkheid van een anti-worteldoek hoef je je dus geen zorgen te maken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze worteldoek? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving