Toebehoren Constructie

Bij de constructie van jouw bijgebouw heb je natuurlijk ook verschillende toebehoren en extra’s nodig. Sommige geven jouw project een prachtige toets, andere zijn juist noodzakelijk voor een stevig en duurzaam bijgebouw. In deze categorie vind je al deze belangrijke onderdelen! Werk zo jouw project tot in de puntjes af.

Meer weten?

Meer weten?

Welke toebehoren heb je nodig voor een constructie?

Er zijn nog verschillende toebehoren nodig om jouw project compleet te maken. Hier geven we alvast een lijstje van welke materialen je eventueel nog nodig hebt.

Schoren en pennen geven meestal extra steun aan de ringbalken. Ze worden bevestigd tegen de verticale steunpalen langs de zijkant en vervolgens onderaan de ringbalken. Deze onderdelen zijn dan gemaakt uit eik en dankzij een pen-gatverbinding heb je een stevigere bevestiging van de verschillende onderdelen.

Meestal moet je jouw bijgebouw ook verankeren aan de grond. Daar zorgen de sokkels en poeren voor. Deze graaf je grotendeels in en houden je poolhouse, tuinhuis, overkapping en elk ander tuingebouw stevig aan de grond, zelfs bij hevige windstoten.

Panlatten en stoflatten gebruik je hoofdzakelijk aan het dak van je bijgebouw, maar zie je soms ook in het kaderstructuur in de gevel. Deze latten dragen de dakpannen of de gevelbekleding. Toch wel belangrijke elementen die je niet mag vergeten!

Shingles zijn houten planken waarmee je een gevel of een dak kan afwerken. Elke plank overlapt de andere ook voor een stukje, waardoor verschillende houttinten met elkaar spelen en je een uniek resultaat krijgt. Kies jij voor robinia, grenen of ceder?

Waarom zo veel hout?

Zoals je kan zien, zijn de meeste onderdelen in deze categorie gemaakt uit hout, met uitzondering van de betonpoeren. Wij geloven dat een houten bijgebouw het best kan worden aangevuld met houten elementen, om het geheel toch een samenhangende uitstraling te geven. Ook is hout een erg duurzaam en stevig materiaal om dergelijke constructies vorm te geven.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Constructie? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving