Hardhout

Alle hens aan dek! Het barnwood uit hardhout is ideaal om de gevel van je bijgebouw mee te bekleden. Dit hout is afkomstig van een scheepsvloer waar het jarenlang het zoute water en de meest gure temperaturen heeft ondergaan. Misschien vind je wel wat piraten-rum terug? Zo krijgen deze planken ook hun patine en vertellen over al hun avonturen op zee. Ben jij klaar om de zeven zeeën te trotseren? 

Meer weten?

Meer weten?

Wat is zo typerend aan barnwood in hardhout?

Hardhouten barnwood is nog net iets anders dan de andere soorten barnwood gevelbekleding in ons assortiment. Zo zal je geen knopen terugvinden en heeft het hout een egalere structuur. Ook omdat tropisch hardhout geen duidelijke tekening heeft, is het oppervlak iets gladder. 

Wat betreft de kleur heeft dit barnwood vaak een donkere kleur en lichte kleurschakeringen. Jouw gevel krijgt zo een egalere, bruine kleur in vergelijking met de naaldhout of eiken versies.

Is barnwood gevelbekleding milieuvriendelijk?

Ja en neen. Barnwood zijn planken van een landelijke schuur of van een scheepsvloer. Geen enkel plankje hout gaat zo verloren en krijgt een tweede leven aan jouw woning of bijgebouw. Nieuwe bomen laten we zo dus nog een tijdje langer staan in het bos. Veel van deze planken komen wel van andere landen, zoals de Verenigde Staten, of zelfs van de zee! Ze hebben dus een iets langere weg af te leggen naar ons magazijn dan andere Europese houtsoorten. 

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze hardhout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving