Beton schutting met vlakke platen

Ben jij eerder fan van een egale textuur dat perfect past bij een moderne tuinomgeving? Dan zijn deze vlakke betonschermen ideaal voor jouw project! Hier krijg je dus vlakke panelen, zonder bijzondere textuur. Het enige wat je ziet zijn een aantal voegen over de lengte van je tuinafsluiting, waardoor je toch iets meer diepgang krijgt en de lengte wordt benadrukt.

Meer weten?

Meer weten?

Zijn deze vlakke betonschermen hetzelfde aan beide zijden?

De Glam-betonplaten zijn inderdaad hetzelfde aan beide zijden, want daar krijg je dus overal dezelfde betonstructuur. De Motown-betonplaten daarentegen zijn zowel eenzijdig als tweezijdig verkrijgbaar. Aan de ene kant heb je dus horizontale lijnen waardoor jouw tuinscherm lijkt op afzonderlijke latten. Aan de andere kant heb je dan ofwel een vlakke betonkant zoals de Glam-panelen, of dezelfde uitstraling met de horizontale lijnen. Dit is vooral ideaal als je een betonscherm plaatst op een perceelgrens en zowel jij als je buren wilt genieten van een stijlvol uitzicht op de afsluiting.

 

Moet je deze vlakke betonschermen behandelen?

Deze betonafsluitingen met een vlakke textuur hebben initieel een neutrale of een antracietkleur. Het is namelijk de bedoeling dat je na de plaatsing de tuinafsluiting nog behandelt met jouw zelfgekozen betonbeits. We hebben zo veel verschillende tinten in ons assortiment, zodat je de perfecte uitstraling kan krijgen voor jouw project! Deze kleurhars beschermt het beton deels, maar dient hoofdzakelijk voor de kleur. Na de plaatsing breng je dezelfde beits nog eens aan om de vier jaar om altijd te kunnen genieten van die ideale kleur.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze beton schutting met vlakke platen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving