Thermowood gleufpalen

Een tuinafsluiting uit thermowood is van nature bijzonder duurzaam, maar die stevigheid is niets zonder een stevige paal waar die op rust. Daarvoor raden wij dus de thermowood gleufpalen aan! Deze zijn niet alleen bijzonder duurzaam, maar passen ook goed bij jouw tuinschermen uit thermowood.

Meer weten?

Meer weten?

Welke thermowood gleufpaal kies je het best?

Elke thermowood gleufpaal heeft bij EXZO een andere afmeting van gleuf, wat je kan zien in de titels van ons producten. Belangrijk is dat je de afmeting van de gleuf afstelt op de dikte van je tuinscherm. Idealiter zijn de gleuven zelfs een of twee millimeter groter, zodat de schermen er gemakkelijk inschuiven en geklemd zitten tussen de twee palen.

 

De lengte van deze palen bedragen steeds 270 centimeter, die minstens 90 centimeter in de grond zullen zitten. De overige 180 centimeter kan je gebruiken voor de tuinschermen zelf boven de grond.

Moet je deze houten gleufpalen uit thermowood behandelen?

Deze gleufpalen uit thermowood hebben al een hittebehandeling ondergaan voor extra duurzaamheid. Dat is niet anders dan de thermowood tuinschermen. Hoewel dit materiaal dus wel al een behandeling heeft ondergaan, raden we toch aan om de jouw project periodiek eens te behandelen met een houtolie of beits, zodat je zeker nog decennialang kan genieten van een stijlvolle tuinwand met een charmante, warmbruine kleur.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze thermowood gleufpalen? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving