Pallethout

Je hebt vast al pallets op elkaar zien staan, met veel bakken bier of cola bovenop. Deze stevige schotels houden bijzonder lang jouw drank bij elkaar en maken het transport tot de supermarkt gemakkelijker. Maar van zodra deze pallets op pensioen gaan, kunnen we ze nog steeds hergebruiken! Op die manier houden ze ook je gevel en je project bij elkaar. Daar klinken we eentje op, santé!

Meer weten?

Meer weten?

Is barnwood pallethout duurzaam?

Ja, pallethout heeft al veel doorstaan in zijn pallet-vorm, maar het is nog steeds erg stevig als bekleding van je gevel. Je hoeft ze niet te beitsen of extra te beschermen, want de natuurlijke patine is wat deze planken zo uniek maken. Zeker wanneer je deze planken binnen gebruikt aan een muur of als bekleding van een meubelstuk, hoef je je geen zorgen te maken over de stevigheid of duurzaamheid van dit materiaal.

Wat maakt pallethout zo uniek?

Net zoals andere soorten barnwood, heeft pallethout die typische verwering, een grijze kleur en schroeven in het houtoppervlak. Toch heeft pallethout iets unieks: meestal staan er ook letters met verf op het hout gespoten. Die waren oorspronkelijk bedoelt om kratjes snel en gemakkelijk terug te vinden. Nu geven deze letters jouw gevel een prachtige mix tussen landelijkheid en een industriële toets. 

Nog een tip!

Veel van deze planken hebben een andere bruintint en komen in verschillende lengtes. Om een mooi geheel te creëren raden we dus aan om de planken in wildverband te plaatsen. Dit verhoogt het landelijke karakter en zorgt voor een prachtige collage aan planken.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze pallethout? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving