Eiken tafelblad

Of het nu Kerstmis, Pasen, een communiefeest of een Suikerfeest is, een stevige tafel is uiterst belangrijk. En wat is er nu een beter tafelblad dan een uit eik? We hebben verschillende afwerkingen en vormen van eiken tafelbladen in het assortiment, zodat zeker iedereen aan de tafel kan aanschuiven. En gebruik je het niet als eettafel, dan kan je dit tafelblad ook altijd gebruiken als keukenaanrecht, als studeertafel, als bureau voor je onderneming of om klanten te ontvangen. Wij hebben er alvast eentje staan!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je kiezen voor een eiken tafelblad?

Eik wordt al eeuwen lang gebruikt om tafelbladen mee te maken, en dat heeft zijn redenen! Eik is een hardhoutsoort, wat betekent dat dit hout echt hard en stevig is. Geen zorgen als er eens een mes op valt, want een eiken tafelblad zal geen schrammetje tonen! Dankzij de Europese afkomst heb je ook nog die duidelijke houttekening en de karakteristieke knopen in het oppervlak. Dit verhoogt het landelijke en natuurlijke karakter van je project nog meer.

Een houten tafelblad is ook extra handig. Valt er eens een wijnglas op de tafel? Of wil je eens een ander kleurtje? Geen probleem, want deze tafels kan je gemakkelijk afschuren en nog een laagje beits of lak aanbrengen. Op die manier kan je decennialang genieten van dezelfde tafel.

Uit welke eiken tafelbladen kan je kiezen?

Deze eiken tafelbladen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en vormen. Zo hebben we perfect afgewerkte tafelbladen in een mooie rechthoekige of ovalen vorm. Deze passen perfect binnen een moderne tuinomgeving of interieur, want met deze tafels benadruk je de strakke lijnen nog meer.

Wil je liever een iets rustiekere tafel? Dan hebben we ook tafelbladen met een grillige vorm. Dit is de buitenkant van de boom, waardoor deze tafelrand dus ook uniek is aan elk blad. Bij sommige tafelbladen zijn de randen mooi afgeschuurd voor toch een nette afwerking, maar je kan ook kiezen voor een tafelblad met nog schors aan. Deze tafelbladen grijpen terug naar de natuurlijke oorsprong van het hout en geven jouw tafel een prachtige, rustieke en vooral unieke toets!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze eiken tafelblad? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving