Universeel

Last van wat insecten op jouw houten project? Of zie je wat schimmel en groene aanslag? Geen nood, want je project is zeker niet verloren! Je kan al die nare kwaaltjes namelijk wegpoetsen met behulp van wat onderhoudsproducten. Breng het product aan op jouw tuinwand, gevel, tuinstoelen of terras en laat de magie maar komen!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom zou je schimmel en groene aanslag wegpoetsen?

Er zijn verschillende redenen waarom je best schimmel, insecten en groene aanslag van je project poetst. In theorie geeft het jouw project wel een rustieke toets, maar schimmel kan jouw project lelijk aantasten en neemt de duurzaamheid af. Hetzelfde geldt voor aantasting door insecten en groene aanslag. En meestal maken schimmel en groene aanslag jouw project minder strak en stijlvol. Het verwijderen van deze kwaaltjes is dus niet alleen nodig voor de duurzaamheid, maar ook de uitstraling van jouw houten project!

Hoe breng je deze producten aan op jouw project?

Deze beschermingsproducten zijn heel gemakkelijk aan te brengen met een verfkwast of een roller, afhankelijk van de grote van je project. En de groene aanslag verwijderaar hoef je zelfs niet af te poetsen, want de vloeistof is niet schadelijk voor het milieu. Breng de producten zo veel als nodig aan tot alle insecten, schimmel en groene aanslag zijn verwijderd.

Hoe maak je jouw verfborstel schoon?

Alle resten van beits, olie, verf en vernis kan je gemakkelijk van een borstel of roller afpoetsen met behulp van de borstelreiniger en ontvetter. Deze producten drogen namelijk uit en zouden je borstel volledig hard en onbruikbaar maken. Om dus dezelfde borstel te kunnen gebruiken bij een volgende behandeling, reinig je je gereedschap goed en zorg je dat er geen restjes overblijven in de haren van je borstel.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze universeel? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving