Meer weten?

Een speeltoren met glijbaan in de tuin is een droom voor veel kinderen. Onze golvende modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat ze perfect passen op iedere speeltoren of elk speeltuig. En met een extra hobbel krijg je vast nog meer kriebels in de buik. Kortom, met deze glijbanen zijn jouw kinderen al snel verdwenen van achter de kijkbuis en hebben ze uren pret in de frisse buitenlucht.

Welke glijbaan kies jij?

Al onze glijbanen zijn gemaakt uit stevig kunststof, voor uren glijplezier! Je kan kiezen uit verschillende leuke kleurtjes die ofwel heel mooi passen bij de rest van je tuin, of een uniek contrast vormen zodat je speeltoren opvalt en je kinderen gemakkelijk in de gaten kunt houden. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Welke je best kiest, hangt wel af van de hoogte van je speeltoren.

Is het platform van je speeltoestel 60 centimeter hoog? Dan is een glijbaan van 130 centimeter lang ideaal.

Is dat platform ongeveer 120 centimeter hoog? Dan kies je het best voor een glijbaan van 250 centimeter lang.

Onze hoogste speeltoestellen hebben een platformhoogte van 130 tot 160 centimeter. Daarvoor zijn de langste glijbanen, van 300 centimeter helemaal geschikt!

Hoe bevestig ik mijn glijbaan?

Je bevestigt ze met lange schroeven bovenaan de glijbaan en door het bovenste platform. Zorg ook dat je de schroeven verzonken bevestigt, zodat geen enkel kind zich kan bezeren of wondjes kan oplopen door het beschermingsmateriaal.

Aan de voet van de glijbaan leg je ook best iets om het kind op te vangen, indien hij of zij te geweldig het speeltoestel afschuift. Wij raden aan om een rubbertegel aan de voet van het speeltuig te leggen, dat als een kussentje jouw kleine spruit veilig opvangt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze glijbaan? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving