Konijnenhok

Jouw zachte konijntjes hebben nood aan een eigen villa om aan groentjes te knabbelen, gezellig bij elkaar te zijn of om hun jonkies op te voeden. En lekker hooi mag in een gezellige konijnenthuis zeker niet ontbreken. Een houten hok is hier dan de klassieker! Je kan kiezen voor een hok met of zonder ren. Hou jij meer van cavia’s en andere kleine diertjes? Dan kan je die ook een thuis geven in deze dierenverblijven. Laat de naam ‘konijnenhok’ je dus niet afschrikken!

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een konijnenhok uit hout?

Een konijnenhok uit hout heeft eigenlijk verschillende voordelen voor jouw beestjes. Zo is een houten hok op zich al ietsje isolerend, waardoor de warmte binnen blijft bij koud weer. Bovendien past de uitstraling van hout perfect bij een landelijk karakter van de boerderijdieren. Toch hebben we wat details voorzien uit metaal, zoals wat kippengaas en alle slotjes van de deuren. Het kippengaas is ideaal om bijvoorbeeld nog een drinkfles te bevestigen.

 

Deze dierenverblijven in het bijzonder zijn gemaakt uit geïmpregneerd grenen. Deze Europese houtsoort heeft die typische look voor een landelijk hok. Bovendien is dit een duurzame houtsoort voor toch een lager prijskaartje, waardoor iedereen zijn geliefde dieren kan voorzien van een thuis.

 

Zit een konijn vaak in zijn hok?

Een konijn gebruikt zijn hok voornamelijk voor veiligheid en om ’s nachts te kunnen slapen. Wees dus zeker niet verbaasd als je het dier overdag vaak buiten het hok ziet. Een konijn kan ook wat tijd doorbrengen in de ren van het hok. ’s Nachts kruipt die dan wel in zijn huisje om uit te rusten. Daarom is een houten hok nog steeds belangrijk, ook al wordt die overdag vaak niet gebruikt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze konijnenhok? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving