Verlichting

Om te zorgen dat je 's nachts door je tuin kan lopen, is wat tuinverlichting heel belangrijk. Een hanglamp biedt dan de beste oplossing voor een duurzaam en stijlvolle toevoeging in je tuin. Dit zijn bijvoorbeeld de decoratieve pendelverlichtingselementen, wat een stijlvolle toets is voor jouw tuin. Sommige hang je op aan een plafond, zoals bijvoorbeeld in een overkapping, tuinhuis of poolhouse. Andere monteer je vlotjes aan de gevel of aan de muur. Je zult zien dat je binnenkort avond na avond samen met vrienden en familie in de tuin spendeert!

Meer weten?

Meer weten?

Waar is deze verlichting uit gemaakt?

Deze buitenverlichting is gemaakt uit sterk metaal en glas. Aangezien deze lampen waarschijnlijk buiten zullen hangen, moeten ze heel wat sterker zijn. Ze moeten heel wat kunnen doorstaan van wind, regen zonneschijn en misschien wel hagel. Het spreekt voor zich dat deze lampenkappen dus meer moeten kunnen doorstaan dan een lamp dat je bijvoorbeeld binnen in huis hangt.

Kan je deze lampen ook binnen gebruiken?

Ja hoor, deze lampen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Ze komen natuurlijk het meest tot hun recht in de tuin, zoals onder een overkapping, een poolhouse of een veranda. Daarom zijn ze ook zo stevig geconstrueerd, zodat ze zeker waterdicht genoeg zijn. Maar ze passen zeker ook goed binnen in je woning of in een afgesloten bijgebouw.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze verlichting? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving