Toebehoren Serres

Ook een serre wil je natuurlijk tot in de puntjes afwerken. Om jouw sappige groentjes, heerlijk fruit en smaakvolle tuinkruiden te kweken heb je alle juiste materialen nodig die je ook op een ordelijke manier moet kunnen opbergen. Geen zorgen, met al deze extra spullen zal je nog veel meer verliefd worden op het tuinieren in een serre! Klaar om deze hobby om te zetten naar een passie?

Meer weten?

Meer weten?

Wat heb je nodig voor jouw serre?

Om de groei van je plantjes optimaal te verbeteren, heb je natuurlijk de juiste extra’s nodig. Heb je misschien nog meer ruimte nodig om jouw plantjes te doen groeien? Dan bieden we hier een extra zaaibak aan, volledig uit metaal. Of wat dacht je van een legplank om bloempotten en ander gereedschap op te bewaren? Om sappige groentjes te kweken heb je natuurlijk heel wat materiaal nodig en hier kan je die allemaal op één centrale plek bewaren.

En wat is het belangrijkste voor jouw groetjes en fruit in de serre, behalve water? Ja hoor, veel zonlicht en frisse lucht. Daarom is een automatische raamopener ideaal! Bij warm en koud weer gaat het raam vanzelf open voor extra verluchting. Binnenin een serre mag het namelijk niet te heet worden, zodat je planten niet verschroeien of uitdrogen.

 

Ten slotte weten we maar al te goed dat de uitstraling van je serre ook enorm belangrijk is. Daarom kan je een victoriaans nokmotief zelf toevoegen bovenaan het dak. Deze metalen pieken geven een extra toets aan jouw serre en maken het geheel nog aantrekkelijker!


Zijn deze accessoires voor jouw serre belangrijk?

Deze extra’s voor jouw serre zijn een grote luxe om te hebben en maken het hele proces nog gemakkelijker. Het lijkt wel een extra investering, maar kan zo veel vergemakkelijken in jouw hobby. Open het raam automatisch, zodat je plantjes niet verschroeien of zorg voor extra kweekruimte. Het zijn misschien geen essentiële spullen voor in je tuinhuis, maar het kan wel een groot verschil maken!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Serres? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving