Toebehoren Draadafsluiting

Hier vind je verschillende accessoires om jouw metalen draadomheining tot in de puntjes af te werken. De meeste van deze producten zijn echter niet zomaar ‘extra’s’ die je kan toevoegen naar eigen wens, maar zijn essentieel om je tuinomheining van stevigheid te voorzien.

Meer weten?

Meer weten?

Wat heb ik nodig voor mijn metalen draadomheining?

Naast het harmonicagaas, de rollen metaaldraad, de gelaste draad of de draadpanelen, heb je nog verschillende andere materialen nodig voor een stevige bevestiging. Denk maar aan palen, bovenbuizen, bijpassende paalkoppen en binddraadjes.

Ten eerste hebben we de paalkoppen, waarmee je de bovenbuis gemakkelijk kan plaatsen en het harmonicagaas aan kunt bevestigen. Je kan ook kiezen voor een paalkop war je zelf nog prikkeldraad aan kunt bevestigen voor extra beveiliging.

Vervolgens kan je een draadomheining extra verstevigen met een betonplaat onderaan. Zo vermijd je contact met de grond en creëer je ook een extra obstakel voor mollen. Je kan de betonplaten kopen in een pakket met de betonplaathouders of de betonplaathouders apart.

Om harmonicagaas extra vast te zetten, plaats je bovenaan best een bovenbuis. Het is ook dankzij de bovenbuis dat we dit soort draadomheining kunnen bekleden met een zwart zichtdoek, met een decoratiemat of volledig kunnen doen overgroeien met klimplanten.

De juiste palen voor jouw metalen draadomheining? Ook die vind je op deze pagina! Je kan kiezen tussen H-palen voor 3D-panelen, vierkante palen voor 2D en 3D panelen en ook paalvoeten, waarmee je de palen aan de grond kan bevestigen.

Ten slotte hebben we ook verschillende bevestigingsmaterialen in ons assortiment, zoals rollen binddraad en draadklemmen.

Of kies je toch liever voor een pakket?

Ben je bang dat je eventueel bepaalde stukken vergeet? We hebben ook pakketten draadomheining in ons assortiment, waarbij bijna alle benodigdheden voor jouw project zijn inbegrepen. Enkel de betonplaten en het snelbeton voor de palen zitten niet in deze pakketten, dus die moet je dan wel zelf nog aankopen. Maar dankzij de pakketten heb je wel alle palen en bevestigingsmaterialen die je nodig hebt voor jouw project!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze toebehoren Draadafsluiting? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving