Zandbak

Wie herinnert zich nu niet die fijne momenten als kind in een zandbak? Welke schatten zullen we vandaag ontdekken? Of bouwen we een zandkasteel, zoals aan het strand? Halen jouw kinderen hun culinaire talenten naar boven door zandkoekjes te bakken? Kortom, kinderen kunnen talloze spannende scenario’s verzinnen en uren speelplezier beleven in een mooie houten zandbak.

Meer weten?

Meer weten?

Waarom een zandbak uit hout?

De zandbakken uit ons assortiment zijn gemaakt uit hout, meer bepaald geïmpregneerd grenen. Deze zijn niet alleen steviger dan versies uit plastic, maar passen ongetwijfeld ook beter bij jouw stijlvolle tuin. Het grenen wordt geïmpregneerd om de levensduur ervan te verlengen en het verder te beschermen tegen schimmels, verschillende weersinvloeden en houtworm. Deze behandeling geeft geen giftige stoffen af en is dus ook volledig veilig voor je kinderen. Houten zandbakken zijn meestal ook groter dan plastic versies, en er kunnen dus meer kinderen tegelijkertijd van het zand genieten.

Deze zandbakken zijn voorzien van kleine zitbankjes aan de zijkant, zodat het kind gemakkelijk al zittend kan spelen met het zand. Ze komen ook met een deksel, zodat je het mooi kan afsluiten en er niet plots een stinkende verrassing tussen het zand ligt.

De onderkant van deze houten zandbakken zijn volledig waterdoorlatend, zodat water niet blijft staan en het speelzand ook op een natuurlijke manier met regenwater wordt gereinigd.

Waar plaats je jouw zandbak het best?

Wij geven je graag nog enkele tips waar je de zandbak het beste plaatst. Zo zet je hem best op een vlakke ondergrond zodat het hele tuinmeubel stabiel blijft. Zet het ook niet volledig in de zon, maar in de schaduw of half in de zon. Je kinderen spelen liever in de schaduw waar het lekker koel is. Waarom installeer je de zandbak bijvoorbeeld niet onder een speeltoren? Zorg ook dat het speeltuig in het zicht staat, of op een plaats die je gemakkelijk in de gaten kan houden. Als er zich iets voordoet, of de kinderen beginnen te kibbelen, kan je snel en gemakkelijk ingrijpen.

Deze houten zandbakken zijn ook volledig open aan de onderkant. Dit zorgt voor een goeie afwatering van regenwater. Je kan de onderkant echter beveiligen met kippengaas of een antiworteldoek. Zo voorkom je niet alleen dat planten tussen het zand groeien, maar ook dat schattengravers niet in de grond beginnen te graven en het zand mengen met aarde.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze zandbak? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving