Beton schutting met houtmotief

Wil jij een natuurlijke houten tuinafsluiting, maar ben je bang van het onderhoud? Of de stevigheid? Of de duurzaamheid? Dan zijn de betonplaten met een houtlook de ideale oplossing voor jouw tuin! Hier hebben we beton voorzien van een afdruk zoals hout, waardoor je een waarheidsgetrouwe textuur krijgt. Vul deze tuinschermen naar hartenlust aan met verlichting, kleurrijke bloemen of andere toebehoren om jouw project heel mooi af te werken!

Meer weten?

Meer weten?

Zijn alle betonschermen met houtmotief hetzelfde?

Hoewel alle tuinschermen uit deze categorie gemaakt zijn uit beton met een houtmotief, zijn er toch enkele verschillen in uitstraling. Zo hebben we bij sommige schermen een extra diepgang toegevoegd, waardoor jouw afsluiting lijkt op gevlochten planken, een beetje zoals een mand. Of kies je liever voor de schermen met een nagebootste lattenstructuur? Of planken met een doorleefde, ruwe houtnerfstructuur? Kies de versie die het best past bij je woonstijl en geniet binnenkort van een stijlvolle en bijpassende tuinafsluiting in je tuin.

 

Moet je deze betonnen tuinafsluitingen met houtmotief behandelen?

In principe zijn deze betonschermen onderhoudsvrij en moet je ze dus niet behandelen om de duurzaamheid te verbeteren. Maar om zelf de kleur van je tuinscherm te bepalen, raden we toch aan om het scherm te lakken met een betonbeits. Deze panelen komen standaard in twee kleuren (neutraal of antraciet), maar moeten na de plaatsing nog worden gekleurd voor de gewenste uitstraling. Om optimaal van deze kleur te genieten kan je eens om de vier jaar jouw tuinscherm opnieuw behandelen met dezelfde kleurhars. Maar behalve deze zeer sporadische behandeling, heb je helemaal geen werk aan jouw betonschutting.

 

Met welke palen combineer je deze betonnen tuinschermen?

Deze betonnen tuinschermen zijn perfect te combineren met de betonnen gleufpalen die je vindt onder ‘toebehoren’ of onderaan elk product. Deze palen houden het volledige scherm stevig recht en zorgen voor een snelle en gemakkelijke plaatsing. Je schuift gewoon de betonpanelen in de gleuven en klaar is kees! Bovendien passen deze palen heel goed bij de rest van de tuinafsluiting, waardoor je een samenhangend en professioneel geheel krijgt.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze beton schutting met houtmotief? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving