Poolhouse landelijk

Er is toch wel iets romantisch aan het landelijke en ongetemde karakter van een rustieke tuin. Zo komen fleurige bloementapijten mooi tot hun recht, wat een paradijs is voor vlinders, bijen en verschillende andere kleine diertjes. Maar om toch te kunnen genieten van je tuin, vertoef je best in een poolhouse in een landelijke stijl. Die past dan heel mooi bij de rest van je natuurlijke tuin. En wat als deze bijgebouwtjes eens heel makkelijk te bouwen zijn? Met deze pakketten steek je zelf jouw landelijke poolhouse vlotjes in elkaar, zeker met de bijhorende handleiding en technische tekening. De moeilijkste opdracht zal zijn om een keuze te maken tussen de vele modellen!

Meer weten?

Meer weten?

In welke houtsoorten kan ik een landelijke poolhouse kopen?

Al de poolhousen in de landelijke stijl zijn gemaakt uit vuren. Dit is een Europese houtsoort afkomstig van de fijnspar. Hierdoor heeft het hout die typische knopen en duidelijke houttekening, wat het landelijke karakter van jouw project alleen nog maar meer onderstreept.

Heb je toch liever een poolhouse uit bijvoorbeeld Franse eik of douglas? Dan hebben we ook verschillende modellen van eiken bijgebouwen in ons assortiment. Al deze modellen kan je op deze pagina terugvinden.

Uit welke uitstralingen kan ik kiezen voor mijn poolhouse?

Deze landelijke poolhousen zijn verkrijgbaar met verschillende afwerkingen. Zo kan je kiezen voor geschilderd of onbehandeld hout. Daarnaast hebben we ook poolhousen met een plat dak, wat iets moderner oogt, of met een gepunt dak. Je kan zelfs deze bijgebouwen op jouw unieke maat laten maken, zodat ze volledig zijn aangepast aan jouw behoeften en de afmetingen van je tuin.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze poolhouse landelijk? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving