Steenkorven

Dit zijn pas echt tuinafsluitingen met een stoere en robuuste uitstraling. Door metalen korven te vullen met stenen krijgen we een erg stevige tuinwand, die volledig vorm te geven is naar jouw wensen en bovendien helemaal onderhoudsvrij is. Je ziet ze meer en meer verschijnen bij woningen en tuinen, vooral omdat mensen fan zijn van de industriële uitstraling en de volledige privacy dat een dergelijk scherm geeft. Of wat denk je van zo’n steenkorf in combinatie met een houten tuinwand? Dat vormt een prachtige, kunstzinnige combinatie en echt een unieke tuinafsluiting voor jouw woning.

Meer weten?

Meer weten?

Welke voordelen hebben steenkorven?

Deze steenkorven hebben verschillende voordelen voor jouw tuinafsluiting, die een houten model niet heeft. Zo zijn steenkorven volledig onderhoudsvrij: je hoeft ze niet te schilderen, te beitsen of te snoeien. De kleur blijft mooi behouden en de duurzaamheid van zowel het metaal als de stenen blijft behouden.

Deze tuinafsluitingen zijn ook volledig aan te passen naar jouw wensen. Zowel de hoogte, breedte als de diepte van de korf is helemaal zelf te bepalen, waardoor je een korf creëert volledig afgestemd op jouw tuin. Misschien wil je een lage afsluiting voor aan je voortuin? Of een hoge steenkorf voor volledige privacy? Daarnaast kan je dan volledig zelf kiezen met welke stenen je de korf vult. Kies je voor een witte, grijze of zwarte vulling? Of misschien een mengeling van allemaal? Het vullen van jouw tuinschutting heeft ook als extra voordeel dat het geluidswerend is en dus het geluid van een drukke baan tegenhoudt.

Zijn steenkorven duur?

Steenkorven zijn zeker een budgetvriendelijke oplossing voor jouw tuin, zeker in vergelijking met hout. Je hoeft ze enkel te plaatsen in de tuin, de stenen toe te voegen en je hebt nooit meer werk met onderhoudsproducten, beitsen of houtolie. Dat bespaart niet alleen meer geld, maar ook meer tijd, materiaal en moeite in de toekomst.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze steenkorven? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving