Robinia latten

Wat ik zo fascinerend vind aan een museum, zijn al die prachtige meesterwerken en de combinatie tussen verschillende kleuren, texturen, licht en donker. Maar ook jouw gevelbekleding kan een waar schilderijtje vormen! Door verschillende latten uit robinia aan je gevel te bevestigen, krijg je een stijlvolle combinatie tussen de kleur van het hout en de schaduwvoegen. Zo krijg je een gevel waar iedereen van heide en verre voor langskomt!

Meer weten?

Meer weten?

Latten uit robinia?

Ja hoor, door je gevel te bekleden met robinia, krijg je een bijzonder duurzame gevel. Deze houtsoort staat namelijk bekend als een Europese hardhoutsoort met een duurzaamheidsklasse 1. Daarmee kan dit hout minimaal vijventwintig jaar meegaan.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze houtsoort is dat de bomen niet volledig recht groeien, maar juist prachtige krommingen kunnen hebben. Hierdoor is het moeilijk om een volledig rechte plank te krijgen. Om toch een zo recht mogelijke lat te krijgen, hebben we verschillende latten aan elkaar gevingerlast. Op die manier krijgen we ook extra lange, rechte latten, die anders niet mogelijk zouden zijn.

Welke look krijgt mijn gevel met een bekleding uit robinia latten?

Door de latten uit robinia aan je gevel te bevestigen, krijg je een erg modern en strak geheel. Je kan kiezen of je deze latten horizontaal of verticaal plaatst. Door de open voeg tussen elke lat krijg je een mooi contrast tussen de textuur en de warme kleur van het hout en de donkere schaduwvoegen.

We hebben twee verschillende breedtes in ons assortiment: een van vijf en een van acht centimeter breed. De smallere latten geven je een drukke en elegante uitstraling, terwijl de bredere latten eerder rustgevend en strak zijn. Maar wat dacht je van een combinatie tussen de verschillende breedtes? Hierdoor krijg je een erg speels geheel, waarbij je de brede en smalle planken met elkaar doet afwisselen.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze robinia latten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving