Composiet Planchetten

Of het nu voor je woning of voor een bijgebouw, een carport, een poolhouse of tuinhuis is, met een gevelbekleding uit composiet of wpc geeft je jouw project een stevige en duurzame toets dat jarenlang blijft stralen. Dankzij het lichte gewicht zijn deze planchetten ook nog eens gemakkelijk te plaatsen en kan je zelfs de illusie krijgen dat je volledige gevel gemaakt is van houten planken.

Meer weten?

Meer weten?

Wat zijn de voordelen van gevelbekleding uit composiet?

De combinatie van kunststofdeeltjes en houtschilfers uit een zagerij, zorgt ervoor dat deze planken heel vele voordelen hebben voor jouw gevel. Zo zijn ze bijzonder stevig en duurzaam, waardoor je nog decennialang kan genieten van deze stijlvolle planken. Hoewel hout snel kan beginnen vergrijzen door zonneschijn en regen, zal dit materiaal mooi egaal blijven en niet gaan verkleuren.

Het is ook het ideale materiaal voor zij die graag hun steentje bijdragen aan het milieu. Door overschotjes uit de zagerijen te hergebruiken kunnen we een materiaal creëren dat zo robuust en vast is, dat die nog decennialang jouw gevel zal versieren. Zo zie je, ook alleen maar voordelen voor je ecologische voetafdruk!

Welke uitstraling heeft deze gevelbekleding uit composiet?

We hebben deze composiet planchetten een speciale textuur en kleur gegeven, waardoor ze toch nog lijken op echte, natuurlijke houten planken. Op die manier kan je toch genieten van een charmante, warme kleur, zonder dat die kleur na een tijd vergrijst. Je kan de uitstraling een beetje vergelijken met tropisch hardhout, met een subtiele tekening en zonder knopen.

Ben je toch eerder fan van de moderne, egale look? Dan hebben we ook planchetten in ons assortiment met een strakke antraciet of lichtgrijze afwerking. Ze hebben ongeveer dezelfde textuur als de andere planken, maar die kleur maakt deze gevelbekleding juist erg modern en stijlvol.

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze composiet Planchetten? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving