Gevelbekleding Parallellogram

Als ik uit ga eten, hou ik ervan dat de tafel tot in het detail is gedekt en het bestek volgens de regels van de etiquette is geordend. Ik kick ook op een terras in tegels of klinkers met allemaal exact dezelfde grootte die volgens een nauwkeurig legpatroon zijn geplaatst.

Om dezelfde reden vind ik een parallellogram ook een prachtige geometrische figuur. Een vierhoek met twee paar evenwijdige lijnen, daar word ik rustig van. Ik kan ervan genieten dat alles tot op de millimeter mooi aansluit.

Meer weten?

Meer weten?

Is een parallellogram ook een rhombus profiel?

Een rhombus profiel is per definitie een houten lat in een vierhoekige vorm die uit twee paar evenwijdige benen bestaat. Of met andere woorden: een parallellogram.

Waarom zijn wij fan van een parallellogram als gevelbekleding?

Wel, het lijnenspel van al die parallellogrammen die mooi in mekaar overlopen, vind ik fenomenaal.

Het voegje tussen twee parallellogrammen in, creëert een schaduweffect en dat accentueert het speelse beloop tussen de verschillende lijnen en laat de profielen helemaal tot hun recht komen. Moest ik er een stijl op moeten kleven dan vat ik het samen als strak, modieus en verfijnd.

Welk hout is geschikt als parallellogram?

Parallellogrammen bieden we zowel aan in robinia, als in thermisch of tropisch hout.

Allen behoren ze tot de hoogste duurzaamheidsklasse en hebben ze een heel goede vormvastheid en stabiliteit. We bieden parallellogrammen aan in verschillende diktes en breedtes. Zelfs maatwerk is op aanvraag mogelijk. Hierdoor past er op elk potje zeker wel een parallellogramvormig dekseltje!

Afspraak maken

Woon je net iets te ver om onze toonzaal in Aalter te bezoeken? Wil je toch persoonlijke advies van één van onze productexperts? Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een online afspraak te maken!

Als je graag langs wilt komen bij ons in Aalter, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Bij ons, in de toonzaal".

Kom je graag eens tot in onze toonzaal in Aalter om jouw project te bespreken? * Kies dan hieronder een datum en tijdstip om een afspraak te maken!

Als je liever een afspraak voor een online videocall wilt maken, pas dan zeker de bovenstaande knop aan naar "Online videocall".

* Je kan onze toonzaal ook bezoeken zonder afspraak, ofwel hier een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Kies een datum

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Kies een tijdstip

Jouw gegevensAanvraag offerte

Wil je graag een offerte voor onze gevelbekleding Parallellogram? Vul hieronder dan even je gegevens in en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

 

Jouw gegevensMijn vraag

Telefonisch

Bel ons op +32 9 292 73 03 tijdens de openingsuren.
Wij helpen je graag meteen verder!

 

Een mailtjeBancontact
Visa
Maestro
Mastercard
iDeal
Apple Pay
Google Pay

Bank overschrijving